İzmir'den Uçak İle Kalkışlı 4 Gece 5 Gün Konaklamalı Sömestr Özel Amsterdam & Brüksel & Paris & Disneyland Turu




İzmir'den Uçak İle Kalkışlı 4 Gece 5 Gün Konaklamalı Sömestr Özel Amsterdam & Brüksel & Paris & Disneyland Turu

1 Gün

İzmir’den Aktarmasız Direkt Amsterdam, Marken & Volendam Turu, Amsterdam


Acentamızın, 1 gün öncesinde SMS ile bildireceği saatte İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bir araya geliyoruz. SunExpress Hava Yolları XQ944 Sefer Sayılı uçuşu ile saat 06.35’te İzmir'den Amsterdam'a aktarmasız olarak havalanıyoruz. Lokal saat ile 08.35’te iniş yapıyor, gümrük ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra rehberimizle buluşup tur aracımıza geçiyoruz. Amsterdam şehir turumuza başlıyoruz ve bu eşsiz şehirde kayboluyoruz. Turda Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı gibi önemli noktaları ziyaret edeceğiz. Amsterdam'da vereceğimiz serbest zamanın ardından, tüm misafirlerimiz için ücretsiz olan Marken & Volendam turuna çıkıyoruz. Tarihi evleri ve limanları ile ünlü eski balıkçı kasabası Volendam'da dolaşmayı ihmal etmiyoruz. Hediyelik eşya dükkanlarından hatıra almayı unutmayın. Ardından, küçük bir ada olan Marken’i keşfetmek üzere yola çıkıyoruz. Keyifli saatlerin ardından, Amsterdam veya çevresindeki otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

2 Gün

Amsterdam, Antwerpen (Anvers), Brugge, Bruksel


Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, Bruksel’in Antwerpen kentini keşfetmek üzere hareket ediyoruz. Antwerpen (Anvers), Avrupa'nın en eski şehirlerinden biri olup, dünyanın dördüncü ve Avrupa'nın ikinci büyük limanına ev sahipliği yapmaktadır. Schelde Nehri, 350 km boyunca içeri girerek büyük gemilerin geçişine olanak sağlamaktadır; bu sebeple nehir üzerinde köprü yapılmamıştır. Turumuzun ardından Brugge Turu için yola çıkıyoruz. Brugge'da Ortaçağ’a doğru bir zaman yolculuğuna çıkacağız. Kuğular, kanallar, manastırlar, çikolata satan dükkanlar ve çikolata kokulu dar sokaklarıyla bu masalsı şehirde Venedik atmosferini hissedeceğiz. Alışveriş yaparken, panoramik olarak Belfry Kulesi ve Brugge’nin büyüleyici manzaraları eşliğinde turumuzu tamamlıyoruz. Sonrasında Brüksel şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Panoramik turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon Evleri, Grand Palace, Borsa Binası, Atomium ve Heysel Stadyumu görülecek yerler arasında. Şehir turunun ardından Bruksel'deki otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.

3 Gün

Bruksel’den Paris’e Yolculuk, Paris Turu, Paris


Sabah kahvaltımızın ardından uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Kısa molaların ardından, moda, turizm ve kültür başkenti Paris'e varıyor ve panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Tur sırasında; Opera Meydanı ve Binası, Tuilleries Bahçeleri, Concorde Meydanı, Champs-Elysées, Zafer Takı (Arc De Triomphe), Eiffel Kulesi, Askeri Müze, Meclis Binası, Napoléon'un Mezarı, Orsay Müzesi, Louvre Sarayı ve Müzesi, Chatelet Meydanı, Ile de la Cité, Notre Dame Katedrali, St. Michel Meydanı, Vendome Meydanı, Madlen Kilisesi, Grand Palais, Petit Palais, Comedie Francais, Parfüm Müzesi gibi birçok önemli noktayı ziyaret ediyoruz. Tur sonrası serbest zaman veriyoruz ve ardından otele transfer oluyoruz. Geceleme Paris’teki otelimizde.

4 Gün

Paris’te Serbest Gün (Disneyland Aktivitesi İçin Fırsat), Paris


Sabah kahvaltısının ardından, tam gün Paris’te serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için (ekstra) Disneyland Turu fırsatı mevcut. Her yaştan misafire hitap eden aktiviteleriyle Hayaletler Evi, Mark Twain’in Gemisi, Çılgın Maden Treni, Indiana Jones, Robinson’un Evi, Karayip Korsanları Mağarası, Bebekler Dünyası, Yıldızlar Turu, 3 Boyutlu Sinema, Uzaya Yolculuk, Denizaltı Macerası gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Walt Disney Film Stüdyoları Parkında Aşçı Ratatuy Macerası, kalbinizi durduracak Hollywood Oteli Asansörü, Aerosmith Hız Treni, Stüdyo tramvay turu gibi heyecan verici etkinlikler sizleri bekliyor. Disneyland bilet temini konusunda tur rehberimizden yardım alabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

(!) Disneyland hem dönemsel hem de yaş gruplarına göre değişiklik gösterdiği için fiyat belirtilmemiştir. Size bildirilen fiyatlar ulaşım, rehberlik gibi hizmetler eklenerek ifade edilecektir. Sadece transfer veya sadece bilet gibi bir hizmet verilememektedir. 190 EUR / 210 EUR arasında değişiklik gösterebilir.

5 Gün

Paris Aktarmasız Direkt Uçuş ile İzmir


Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, transfer saatine kadar serbest zaman. Transfer saatinde Paris-Charles De Gaulle Havalimanı'na gidiyoruz. Check-in, bagaj ve gümrük işlemlerimizi tamamladıktan sonra SunExpress Hava Yolları XQ917 Sefer Sayılı uçuşu ile saat 15.50’de İzmir’e aktarmasız olarak havalanıyoruz. İzmir'e lokal saat ile 21.15’te varışımızın ardından, bir sonraki turumuzda görüşmek üzere telefonlarımızda paylaşmaya doyamayacağınız fotoğraf kareleri ve ardımızda harika anılar eşliğinde turumuzu sonlandırıyoruz.

Lokal Rehberlikler + Şehir Turist Konaklama Vergileri + Seine Nehri Tekne Turu + Montmartre Finiküler Ücreti
Kişi Başı: 75,00 EUR (0-2 yaş ücretsiz, 3-12 yaş 70 EUR).
! Bu bedeller tur esnasında rehbere ödenecektir.
! Zorunlu bedellerdir ve tur tarihine kadar değişiklikler olabilir; lütfen tura çıkmadan 1 hafta önce acentadan güncel rakamı teyit ediniz.

Fiyata Dahil Hizmetler
  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • 2 Gece Paris, 1 Gece Brüksel, 1 Gece Amsterdam 'da OK Konaklama
  • Paris, Brüksel, Amsterdam Şehir Turları
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Ekstra Tur: Brugge Turu (75 Eur. Değerinde)
  • Ekstra Tur: Marken & Volendam Kasabası Turu (150 Eur. Değerinde)
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • Not: Fiyata Dahil Olan Turlardan herhangi birisine katılmayan misafire kısm-i iade söz konusu değildir.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Kaptan Bahşişleri ( Kişi Başı: 5 Eur. Önerilen )
  • Şehir Vergileri
  • İsteğe Bağlı Zorunlu Olmayan Aktiviteler
  • Seyahat Sağlık Sigortası 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sağlık Sigortası 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize + Hizmet Bedeli - (Yeşil Pasaport İçin Vize Gerekmez.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu

Detaylar

  • Fırsatın Son Kullanma Tarihi: 12.11.2024
  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.


















  • İşletmeden perakende satış fişinizi veya faturanızı almayı unutmayınız.
  • Satınalma işlemi tamamlandıktan sonra fırsat kodunuz ve rezervasyon telefon bilgileri tarafınıza mail ve sms yoluyla ulaştırılacaktır.
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Detaylı Bilgi için 0 537 419 54 07 nolu telefonu 09:00- 23:00 arası arayabilirsiniz.

Fırsat Seçin!